Onlarca ev sular altında kaldı.Batman'da aşırı yağışlar nedeni ile ikinci kez sel meydana geldi. Haftasonu yaÄŸan aşırı yaÄŸmur nedeni ile yaÅŸanan selden Karşıyaka, Hürriyet mahallesinin de aralarında bulunduÄŸu birçok kenar mahallede sel maddi zarara yol açtı. Batman merkezinde yaÄŸan aşırı yağış nedeni ile onlarca ev su altında kaldı. VatandaÅŸlar ev ve iÅŸ yerlerine su girmesin diye barikatlar oluÅŸturdu.
Lagarların tıkınması sonucu evleri su altında kalan vatandaÅŸlar ise tenekelerle evleri basan suları tahliye etti. ÖÄŸle saatlerinde baÅŸlayan dolu ve yaÄŸmur suları birkaç saat içerisinde sel oluÅŸturdu. Hürriyet, Karşıyaka ve kenar mahallelerde oturan vatandaÅŸlar ise evlerini su basmasın diye hazır kıta beklediler.
Aşırı yağış ve dolu nedeni ile kenar mahallelerdeki cadde ve sokaklar su altında kaldı. Tıkanan kanalizasyonları vatandaÅŸlar kendi imkânları ile açmaya çalıştı. Zaman zaman esnaf ve vatandaÅŸlar ev ve dükkânlarının önünde mahsur kaldı. Kimi caddelerde biriken su nedeni ile trafik kilitlendi.