Mezarlıklarda bayram hazırlığı

Batman Belediyesi, merkez sınırları içinde yer alan 12 mezarlıkta Kurban Bayramı öncesi mezarlık temizliği çalışmalarına başladı.

Mezarlıklarda bayram hazırlığı
Yayınlama: 21.06.2023 14:01:43
29
A+
A-

Kurban Bayramı öncesi yürüyüş yollarını parkelendirme, mezar taşlarını numaralandırma, mezarlık temizliği, ağaç budama, ilaçlama, bakım ve onarım çalışmalarına erken başladıklarını belirten Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü: “Kurban Bayramı öncesi mezarlık temizliği çalışmalarımızı başta İrmi, Erköklü mezarlığı olmak üzere Asri mezarlık, Aydınkonak, İkiztepe, Tilmerç, Petrol, Site, Çamlıca, Huzur, İpragaz, Karşıyaka ve Akyürek mezarlıklarında sürdürüyoruz. Kurban Bayramı’na kadar vatandaşlarımızın mezar ziyareti öncesi bütün hazırlıklarımızı tamamlamayı planlıyoruz” ifadelerine yer verdi.

8 kişilik bir ekiple, il geneli içinde bulunan 12 mezarlığın bakım-onarımının yanı sıra mezarlıklara gelen vatandaşların Kur’an-ı Kerim okumaları için Kur’an dolaplarının iç ve dış düzenlemesini de gerçekleştiren Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü, Tilmerç, Aydınkonak ve Site Mezarlıklarına yeni modern kapılar takarak mezarlığın daha güvenli olmasını sağladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.