Yürümesi 10 bin dolara bağlı

Batman’da ikamet eden 30 yaşındaki Serdar Kılıçaslan, 2021 yılında geçirdiği bir motor kazasında, ayak kemiklerinin kırılması sonucu bir yıldır yürüyemiyor.

Yürümesi 10 bin dolara bağlı
Advert
Yayınlama: 22.12.2022 17:20:56
227
A+
A-

Kesilen ayak kemiğinin yerine, yeni kemiklerinin oluşması için kendi imkânlarıyla tedavi görüyor. Bölgede tedavisine yeterli derecede cevap verilmeyince, Kılıçaslan yaptığı araştırma sonucunda, İstanbul Acıbadem Hastanesinde tedavisinin mümkün olacağını söyledi.

“12 ÜNİVERSİTE BİTİRDİM”

Kılıçaslan yaptığı acıkmamada; “12 üniversite bitirdim. Bunların içinde ön lisans, lisans, master ve doktora bölümleri var. Geçirdiğim motor kazası yüzünden Amerika’daki Dublin Üniversitesinde ‘Klinik Psikolojisi’ üzerine doktora yapıyordum. Ailemi ziyarete geldiğimde böyle bir kaza geçirdiğim için eğitimim yarıda kaldı. Hayalim Acıbadem Hastanesinde tekrar ameliyat olup, eski sağlığıma kavuşmaktır. Bunun için hastane ve doktorlarla yaptığım görüşme sonucunda 10 bin Dolara yapabileceklerini söylediler. Benim bu parayı ödeme imkânım yok. Birçok hastaneyle yaptığım görüşmelerde bu fiyatın çok üzerinde masraf çıkardılar. En uygununu Acıbadem Hastanesi çıkardı. Burada yapılacak ameliyatlarla tekrar eski sağlığıma kısa zamanda kavuşacağım. Benim ameliyatımı Acıbadem Hastanesinden Prof. Dr. Fatih Dikici yapacaktır. Tekrar eski sağlığıma kavuşmak için Sayın Valimizden, İş adamlarımızdan ve hayırseverlerden ameliyat param için destek olmalarını istiyorum.” diye konuştu.

AMELİYAT OLMAZSA AYAKLARI KESİLECEK

Yaklaşık 1 yıldan bu yana tedavi sürecinin sürdüğünü belirten 30 yaşındaki Serdar Kılıçaslan, ameliyatının olmaması durumunda kangrenin önüne geçmek için 2 ayağının da kesileceğini söyledi. Kılıçaslan; “Benim sağlığım ve tekrar yürümem 10 bin dolarlık ameliyat parasına bağlı. Lütfen birileri sesimi duysun. Bütün tanıdıklarımdan bu ücretin borçla verilmesini istedim. Çaldığım bütün kapılar yüzüme kapandı. Lütfen birileri bana Allah rızası için elini uzatsın. Başka çarem kalmadı. Bende bütün normal insanlar gibi yürümek istiyorum.” diye konuştu. Kılıçaslan ayrıca günlük ihtiyaçları içinde hayırseverlerin kendisine bir akülü araba alınma isteğini de sözlerine ekledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.