Engelliler spor kulübü altyapı çalışmalarına hız verdi

Batman’ın sporcu fabrikası, Türkiye’deki en verimli oyuncu fabrikalarından biri olma arzusuyla yola çıkan Batman Engelliler Spor Kulübü, altyapı çalışmalarına kurulduğu günden itibaren ağırlık vermeye başladı.

Engelliler spor kulübü altyapı çalışmalarına hız verdi
Yayınlama: 30.09.2022 14:24:00
Düzenleme: 22.10.2022 00:23
71
A+
A-

Batman Engelliler Spor Kulübü, Batman merkezli bir kulüp olmasına karşın bünyesinde bulunan profesyonel teknik adamlarla sosyal sorumluluk bilinci gelişmiş, 21. yüzyılın gerektirdiği tüm becerilere sahip, engelli gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutarak, spor yapan, sporu seven, özgüvenli ve topluma karşı sorumlu sporcular kazandırmayı amaç edinerek geleceğin basketbol yıldızlarını yetiştirmeye başladı.
Batman Engelliler Spor Kulübü, her yıl büyüyerek artan altyapı çalışmaları ile onlarca genci profesyonel spor hayatı ile buluşturmayı planlıyor. 10 ila 18 yaş arasındaki bu sporcular, yetenekleri ve yaşlarına göre kulüp farklı alt yaş gruplarında mücadele ediyor.

Batman Engelliler Spor Kulübü, bu sayıyı daha da artırmayı ve ilerleyen yıllarda mümkün olduğunca fazla genç sporcuyu başta takıma olmak üzere Milli Takım’da oynatmayı hedefliyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.