Esnaftan internet isyanı

Batman Atatürk bulvarında bulunan Dal apartmanı ve Çırağan İş Merkezinin yanı sıra çevredeki bazı konutlarda ikamet eden esnaf ve vatandaşlar, 10 gündür kesik olan internet hattı yüzünden hayatlarının alt üst olduğunu belirttiler.

Esnaftan internet isyanı
Yayınlama: 16.03.2023 15:29:34
313
A+
A-

“10 GÜNDÜR FİBER BEKLİYORUZ”

Yetkililer tarafından çevre binalara internet ulaşımını sağlayan hattın iptal edildiğini ve yerine fiber kablo çekileceği yönünde bilgilendirildiklerini belirten vatandaşlar, “Yaklaşık 10 gündür herhangi bir girişim olmadı. Fiber internet çekeceğiz diye interneti kestiler ama ortada fiber hattı çekimiyle ilgili somut bir şey yok. Önce fiberlerini hazırlasınlar sonra kessinler. Çırağan İş Merkezi, Dal apartmanının yanı sıra çevredeki binalarda onlarca daire, dükkan ve işyeri günlerdir internetsiz” dediler.

“İŞ YAPAMAZ DURUMDAYIZ”

İnternet olmadığından dolayı ticaret yapamadıklarını, pos cihazlarının çalışmadığını kaydeden  ayakkabıcı esnafı Muhammed Nurullah Dilmaç, “Her gün Türk Telekom müşteri hizmetlerini arayıp sıkıntımızı iletiyoruz. Her aradığımızda ‘Saat 16.00’da internetiniz gelecek’ diyorlar ama değişen bir şey olmuyor. İş yapamaz durumdayız. Bir an önce internet sıkıntımızın giderilmesini istiyoruz” dedi. Haber- Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.