“Çalışanımız kızımızı kaçırdı”

Batman kent merkezinde iddiaya göre bir tekstil firmasında çalışan 19 yaşındaki işçi, çalıştığı tekstil firması sahibinin 15 yaşındaki kızını kaçırdı.

“Çalışanımız kızımızı kaçırdı”
Yayınlama: 15.12.2022 15:25:48
Düzenleme: 16.12.2022 08:17
4.961
A+
A-

Olay, geçen 10 Aralık tarihinde Batman Çamlıca mahallesinde meydana geldi. Kaçırılan 15 yaşındaki K. A.’nın annesi, kızının planlı ve programlı bir şekilde kaçırıldığını dile getirerek Aile Sosyal Bakanlığına seslenerek çocuğunu getirilmesini istedi.

“KIZIMIZ EVLENECEK YAŞTA DEĞİL”

15 Yaşındaki kızın aklını bulandırarak kaçırdığını söyleyen anne Makbule A. “15 yaşındaki kızım kaçırıldı. Kızımı devlet büyüklerimizden istiyorum. 15 yaşındaki kızımı planlı programlı kaçırdılar. Kızım gitmek istememiş kuzeni kaçırıldığı esnada yanındaydı ve kuzenine her şeyini anlatıyordu. Kuzeni dediğine göre kesinlikle kendi isteğiyle gitmedi. Bu olay bizim başımıza geldi başka küçük kız çocukların başına gelmesin. Bu olayın peşini bırakmayacağız. Daha çocuk evlenecek yaşta değil. Aile Sosyal Bakanlığımıza sesleniyorum yavrumu onların elinden alıp bize versinler. 6 gündür şikâyet etmemize rağmen halen bir haber alamıyoruz” dedi.

“20 GÜN ÖNCE İŞTEN AYRILDI”

15 Yaşındaki çocuğun evlenecek bir yaşta olmadığını ve çocuk istismarına girdiğini belirten amca Hüseyin A. “15 yaşındaki yeğenim 19 yaşındaki yanımızda çalışan personelimiz tarafından kaçırıldı. Bu personelimiz 2 ila 3 ay evvel yanımızda çalışmaya başladı. 20 gündür işten ayrıldı. Cumartesi akşamı evini boşaltıp apar topar evini Batman’dan taşınıyorlar. Komşularına kız kaçırdıklarını söyleyip buradan gidiyoruz diyorlar. Aile perişan bir halde, annesi ve babası çok kötü bir durum içerisindedirler” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.