Dillere destan düğün

Koçerler Derneği Başkanı, iş insanı Emin Çelik’in oğlu Güven Çelik, Güngör Palas düğün salonunda düzenlenen görkemli düğünle, hayatını Cengiz Aba’nın kızı Elif Aba ile birleştirdi.

Dillere destan düğün
Advert
Yayınlama: 25.12.2022 14:19:21
2.591
A+
A-

DAVETLİLERLE TEK TEK İLGİLENDİLER

Düğüne ev sahipliği iş insanı Emin Çelik ve akrabaları, davetlileri kapıda karşılayarak yakından ilgilendiler. İş ve siyaset dünyasının yanı sıra kalabalık bir davetli topluluğunun yer aldığı muhteşem düğünde Güven ve Elif çiftinin nikah şahitliğini Ak Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Batman eski Vali Yardımcısı Adana Çukurova Kaymakamı Mustafa Kaya, Batman eski milletvekili Faris Özdemir, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir, Batman Ticaret Borsası Başkanı Arif Güneş, Hasankeyf Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen, Gercüş Belediye Başkanı Gündüz Günaydın, Beşiri Belediye Başkanı Sait Karabulut, Kayabağ Belediye Başkanı Salim Seven,  Gercüş eski Belediye Başkanı Şirin Ekmen, iş insanı Mehmet Dinç, iş insanı Bahri Müjdeci, iş insanı Mazhar Celbek ve gelinin amcası Fırat Aba yaptı.  Salona müzik ve konfeti eşliğinde gelen gelin ve damadın muhteşem dansına dost ve akrabaları da eşlik ederek mutluluklarına ortak oldular.

EVLİLİK CÜZDANLARINI ÖZDEMİR VERDİ

Güngör Palas’ta son zamanların en güzel düğünlerinden biri ifa edilirken, rüya gibi bir atmosferde bir araya gelen konuklar müzik eşliğinde halay çekerek düğüne renk kattılar. Batman Belediyesi nikah memuru Nuri Turgut tarafından kıyılan nikahın ardından genç çiftin evlilik cüzdanını Ak Parti Milletvekili Ziver Özdemir, gelin Elif Aba’ya vererek genç çifti kutladı. Düğünde okunan mevlid-i şerifin ardından konuklara mevlit yemeği ikram edildi. Mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan il yöneticilerine, dost ve akrabalara teşekkür eden iş insanı Emin Çelik, genç çifti kutlayıp hayırlı olsun temennisinde bulundular. Biz de genç çifti tebrik eder ömür boyu mutluluklar dileriz. Haber- Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.