“İşler durma noktasına geldi”

Batman Oto Galericiler sitesinde hizmet veren Öz Bamert Auto firması, ikinci el ve sıfır araba alım ve satışında vatandaşlara avantajlı fiyat seçenekleriyle hizmet vermeye devam ediyor.

“İşler durma noktasına geldi”
Yayınlama: 07.03.2023 13:33:02
1.324
A+
A-

Her türlü araç alım ve satışını kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyetini esas alarak gerçekleştirdiklerini kaydeden firma sahibi Aydın Türkan, depremlerden dolayı oto galericilik sektörünün durma noktasına geldiğini kaydetti.

 “ESKİ CANLILIĞIN YAŞANMASINI ÜMİT EDİYORUZ”

3 Seneden beri oto galericilik sektöründe olduklarını belirten Aydın, “İkinci el ve sıfır araç alım satım yapmaktayız. Ülkemizi sarsan depremler gerçekten bizi çok üzdü. Hem bireysel, hem de sektör temsilcileri olarak imkanlarımız ölçüsünde depremzede kardeşlerimize maddi ve manevi destek sunduk ve sunmaya da devam edeceğiz. Depremler nedeniyle doğal olarak bizim sektörümüz de yara almış durumda. Şuan işlerimiz neredeyse durmuş vaziyette. Piyasada araç alım satım olayında yaşanan bu durgunluğun kısa sürede bitmesini ve eski canlılığın yaşanmasını ümit etmekteyiz” diye konuştu. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.