Batman Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Derneği (BATSED) Başkanlığına Cemalettin Barlık getirildi.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen BATSED genel kurulunda, Cemalettin Barlık tek aday olarak seçime katıldı.
Üyelerin oylarının tamamını alarak başkanlığa seçilen Barlık, yaptığı teşekkür konuşmasında kendisine duyulan güvene layık olmak için kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti.
Derneği tüm üyelerle el birliğie katılımcı, şeffaf ve çözüm odaklı bir anlayışla yöneteceklerini belirten Barlık, “BATSED, yalnızca bir meslek kuruluşu değil; aynı zamanda eğitim, güvenli sürüş bilinci ve toplumsal sorumluluğun temsilcisidir. Bizler her gün yüzlerce insanın yaşamına dokunan, onları trafikte ve hayatta daha güvenli bir geleceğe hazırlayan bireyleriz. Bu bilinçle hareket edeceğiz.” dedi.
Barlık, ayrıca görevi devreden başkan Abdulhalim Kartal’a ve ekibine emekleri için teşekkür etti. Seçim sonrası Kartal, yeni başkan Barlık’a bir plaket takdim ederek başarı dileklerinde bulundu.