Batman’da Ziya Gökalp Mahallesi Sanat Sokak arkasında 3 yıldır hizmet veren Çınar Oto Yıkama, yaz sezonuna özel kampanyasıyla dikkat çekiyor.
Oto yıkama, pasta cila, oto kuaför ve detaylı iç-dış temizlik hizmetleriyle Batmanlı araç sahiplerinin tercihi haline gelen işletme, şimdi indirimli fiyatlarla hizmet vermeye hazırlanıyor. İşletme sahibi Hasan Aksoy, “Cam, göğüs, kapı arası ve dış temizlik için ayrı özel bezler kullanıyoruz. Koltuklardaki ve araç içindeki tozları güçlü süpürge makineleriyle çekiyoruz. Araçların her noktasına detaylı temizlik uyguluyoruz” dedi.
Normalde 300 ila 400 TL arasında değişen iç-dış temizlik fiyatlarının, yeni kampanya kapsamında düşürüleceğini belirten Aksoy, “Yakın zamanda vatandaşlarımıza özel bir kampanya başlatıyoruz. Küçük araçlar için 300 TL olan iç-dış temizlik hizmetini 250 TL’ye, büyük araçlar için 400 TL olan hizmeti ise 350 TL’ye yapacağız” diyerek kampanya müjdesini verdi. Bazı araç sahiplerinin sadece iç ya da dış temizlik talep ettiğini dile getiren Hasan Aksoy, her müşterinin isteğine göre hizmet sunduklarını ve bu konuda esnek olduklarını belirtti. Araçlarına profesyonel ve detaylı bakım yaptırmak isteyenler için Çınar Oto Yıkama, yaz mevsiminde de kaliteli hizmet anlayışını sürdürüyor.