Tekstil sektörü ve toplumsal sorunlar görüşüldü

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman Tekstil Sanayi İş Adamları Derneği (TEKSİAD) Başkanı Halil Yaşar’ı ziyaret etti.

Tekstil sektörü ve toplumsal sorunlar görüşüldü
Yayınlama: 18.08.2025 14:53:05
61
A+
A-

Ziyarette, madde bağımlılığıyla mücadele kapsamında yürütülecek projeler ve tekstil sektörünün mevcut durumu ele alındı.

BESO Başkanı Çiftçi, görüşme sonrası yaptığı açıklamada, madde bağımlılığına karşı Batman’a rehabilitasyon kompleksi kazandırılması yönünde istişarelerde bulunduklarını belirtti. Çiftçi, şu ifadeleri kullandı: “Oda olarak TEKSİAD’ı ziyaret ederek, Batman’a madde bağımlılarını rehabilite edecek bir kompleks kazandırılması ve kentimizdeki tekstil sektörünün sorunları üzerine istişarelerde bulunduk. Madde bağımlılığının gün geçtikçe arttığını, ailelerin çaresiz kaldığını ve bizden çözüm beklediklerini dile getirdik. Bizler de bu konuda kendimizi sorumlu hissederek yerel basını ziyaret edip projemizi anlattık, ardından sayın Valimize arz ettik. Valimiz projeyi beğenerek ilgili birimlere çalışma başlatılması talimatını verdi. Tüm sivil toplum kuruluşlarından, odalardan ve iş insanlarımızdan destek talep ettiğimizi ifade ettik.” Görüşmede ayrıca Batman’daki tekstil sektörünün yaşadığı sıkıntılar ve çözüm yolları da masaya yatırıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.