“2027 Seçimlerinde Batman destan yazacak”

AK Parti’nin Ekim ayı danışma meclis toplantısında konuşan Samsun Milletvekili Ersan Aksu, 2027 seçimleri için iddialı konuştu.

“2027 Seçimlerinde Batman destan yazacak”
Advert
Yayınlama: 20.10.2025 16:47:24
38
A+
A-

AK Parti Batman Merkez İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen Ekim Ayı Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı, yoğun katılımla İl Kültür Müdürlüğü Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya; AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Samsun Milletvekili ve MKYK Üyesi Ersan Aksu, İl Başkanı Hüseyin Şansi, Merkez İlçe Başkanı Fatih Doğu ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Toplantıda, teşkilatın saha performansı, yerel seçim hazırlıkları ve parti çalışmaları ele alındı.

“SAHAYA DAHA FAZLA İNİN”

Programda konuşan AK Parti Samsun Milletvekili ve MKYK Üyesi Ersan Aksu, Batman teşkilatının enerjisine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: “Batman merkez ilçe, Türkiye’nin en büyük merkez ilçesi olarak anılıyor. Her gelişimde sizlerle gurur duydum, iftihar ettim. İnancım o ki 2027 seçimlerinde hem parlamento hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bölgede bir destan yazacaksınız. Salon toplantılarını yoğunlaştırmışsınız, şimdi bunu üç katına çıkararak sahaya taşıyın. Batman’ın 33 mahallesinin 24’üne ulaştığınızı ifade ettiniz; kalan bölgeleri de kapsayacak şekilde çalışmalarınızı artırın.” Toplantıda, teşkilatın mahalle mahalle saha çalışması, üyelerle birebir temas ve vatandaşla doğrudan iletişim konularında atılacak yeni adımlar ele alındı. (Haber: Resul AYAZ)

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.