İstanbul ve Batman’da yapılan iki düğünde iş ve siyaset dünyasının önde gelen iki ailesinin mutluluğuna tanıklık etti.
All Alçı İcra Kurulu Başkanı Hasan Ekmen ile eşi Ayşe Ekmen’in oğlu Avukat İsmail Ekmen, hayatını AK Parti’nin 4 dönem İstanbul Milletvekilliğini yapmış olan Tülay Kaynarca ile gazeteci Yavuz Kaynarca’nın kızı Zeynep Kaynarca ile birleştirdi.
İSTANBUL’DAKİ NİKAH TÖRENİNDE ÜST DÜZEY KATILIM
Çiftin nikahı, İstanbul Bahçeşehir Davet Salonu’nda gerçekleştirildi. Duygusal anlara sahne olan törende nikâhı, Başakşehir Belediye Başkanı Yasin Kartoğlu kıydı. Nikah şahitleri arasında eski Başbakan Binali Yıldırım, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, AK Parti Kadın Kolları Genel Başkanı Tuğba Işık Eren, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, eski Hazine ve Maliye Bakanı Nurettin Nebati, AK Parti Grup Başkanvekilleri Özlem Zengin ve Abdullah Güler ile eski Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık yer aldı. Törene ayrıca, Genel Merkez Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Hatice Bozdağ, Milletvekili Seda Gören Bölük, Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır, çok sayıda AK Parti il ve ilçe yöneticisi ile iş dünyasından tanınmış isimler katıldı. Kaynarca ve Ekmen ailelerini bu özel günde yalnız bırakmayan davetliler, genç çifte ömür boyu mutluluk diledi.
SEÇKİN DAVETLİ TOPLULUĞU KATILDI
İstanbul’daki nikahın ardından, çift için Batman Güngör Düğün Salonu’nda da bir düğün töreni düzenlendi. Sade ama zarif detaylarıyla dikkat çeken törende, Batman iş ve siyaset dünyasından çok sayıda isim bir araya geldi. Düğüne, AK Parti Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, AK Parti 27. Dönem Batman Milletvekili Ziver Özdemir, AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi ve çok sayıda partili katıldı. Damadın babası Hasan Ekmen, konuklarla tek tek ilgilenerek misafirperverliğiyle takdir topladı. Törende davetlilere Mevlid-i Şerif yemeği ikram edilirken, dostluk ve samimiyetin ön planda olduğu anlar yaşandı.
Zeynep ve İsmail çifti, hem İstanbul’daki nikah hem de Batman’daki düğün töreninde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dost ve yakınlarına teşekkür ederek ömür boyu mutluluk mesajlarını paylaştı.