Batman Kardelen Mahallesi, Üniversite Caddesi üzerinde bulunan Sister Ev Tekstili, ev dekorasyonu ve tekstil alanında Batman halkına hizmet vermeye başladı.
İşletme sahibi Hacer Araz, 28 yıldır bu işi yaptığını ve daha önce uzun yıllar İstanbul’da faaliyet gösterdiğini belirterek şunları söyledi: “Yaklaşık 28 yıldır ev tekstili üzerine çalışıyorum. İstanbul’da yıllarca bu işi yaptım. Batman’a ise 5 ay önce geldim ve burada da aynı şekilde hizmet vermeye başladım. Şimdilik vatandaşlarımızın ilgisi çok güzel, ürünlerimizi beğeniyorlar. Amacımız, Batmanlılara kaliteli ve uygun fiyatlı ev tekstili ürünleri sunmak.”
Sister Ev Tekstili’nde geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. İşletmede; nevresim takımları, yatak örtüleri, pikeler, perdeler, seccadeler, ayaklı örtüler, kolluklar, sofrabezleri, masa örtüleri ve daha birçok ev tekstili ürünü müşterilere sunuluyor.