Tekstilden mağazacılığa

Batman Organize Sanayi Bölgesi’nde (OSB) faaliyet gösteren bir tekstil firmasında temizlik şefi olarak görev yapan Mazlum Ekinci, fabrikanın kapanmasının ardından yeni bir işe yöneldi.

Tekstilden mağazacılığa
Yayınlama: 09.10.2025 12:59:14
173
A+
A-

Ekinci, Zincir Mağazası’nda satış danışmanı olarak görev yapıyor ve işini severek sürdürüyor. Meydan Mahallesi Atatürk Caddesi’nde, eski Farabim Hastanesi karşısındaki Zincir Mağazası şubesinde çalışan Mazlum Ekinci, işine olan bağlılığını şu sözlerle ifade etti: “Gelen müşterilerle birebir ilgileniyoruz. Bizim meslekte öne çıkan unsur müşteri memnuniyetidir. Bir müşteri ürün soruyor, ürünü tanıtıyoruz; hem müşteri memnun oluyor hem biz mutlu oluyoruz.”

“A’DAN Z’YE HER ÜRÜN VAR”

Ekinci, Zincir Mağazası’nın geniş ürün yelpazesine de değinerek şunları söyledi: “Kurumsal bir mağaza. Türkiye’de birçok şubesi var. Kadın, erkek ve çocuk giyim ürünleri mevcut. Tişörtler, kabanlar, hırkalar, montlar, pantolonlar… Giyimden A’dan Z’ye her şey burada var.” Merkezi Ağrı’da bulunan Zincir Mağazası’nın Batman’da iki şubesi hizmet veriyor. Geniş ürün çeşitliliğiyle dikkat çeken mağaza, uygun fiyatlı seçenekleriyle de vatandaşların ilgisini çekiyor. Tekstil firmasında edindiği iş disipliniyle mağaza ortamına kısa sürede uyum sağladığını belirten Ekinci, “Tekstil firması kapandıktan sonra Zincir Mağazası’nda çalışmaya başladım. Yaklaşık iki yıldır burada görev yapıyorum. İşimi severek yapıyorum” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.