“Batman artık festivalleri konuşacak”

Batman 3. Gastronomi Festivali’nin açılışına katılan AK Parti Batman İl Başkanı Hüseyin Şansi, festivalin kente kattığı enerjiye dikkat çekti.

“Batman artık festivalleri konuşacak”
Yayınlama: 06.11.2025 14:56:42
Düzenleme: 06.11.2025 15:05
15
A+
A-

Batman’ın artık kültürel ve ekonomik canlılığıyla öne çıkan bir şehir haline geldiğini belirten Şansi, “Batman enerjisiyle, öngörüsüyle büyüyor, gelişiyor. Bunu net bir şekilde görüyoruz” dedi.

Festival alanında konuşan Şansi, kalabalığın coşkusuna vurgu yaparak, “Her taraf cıvıl cıvıl. Halk artık bu tür etkinlikleri tebeccüh ediyor. Normalleşen Türkiye’de, normalleşen bölgemizde ve Batman’da artık kan, gözyaşı değil; festivaller, yatırımlar ve üretim konuşulacak. Batman bundan sonra halkın hoşuna giden, umut veren şeyleri konuşacak. Gastronomi Festivali de bunun en güzel örneği” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.