“Halk umudunu Saadet Partisi’nde görüyor”

Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Fırat, Türkiye’nin ekonomik ve sosyal açıdan zor bir süreçten geçtiğini belirterek, son 6 ayda 67 bin 244 yeni üyenin partiye katıldığını söyledi.

“Halk umudunu Saadet Partisi’nde görüyor”
Yayınlama: 04.01.2026 13:49:17
34
A+
A-

SP’li Başkan Fırat, ülkede yaşanan ekonomik sıkıntılar ve toplumsal adaletsizliklere karşı partilerinin kararlı mücadelesini sürdürdüğünü belirtti. Fırat, Saadet Partisi’nin her zaman halkın yanında durduğunu ve bu duruşun toplumda güçlü bir karşılık bulduğunu ifade etti. Partilerinin gerek Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gerekse sahada aktif bir mücadele yürüttüğünü dile getiren Fırat, “Halkımız, samimi ve çözüm odaklı siyasetimizi yakından takip ediyor. Bu güven her geçen gün artıyor” dedi.

Yargıtay’ın yayımladığı son rapora dikkat çeken Fırat, muhalefet partileri arasında son 6 ayda Saadet Partisi’ne 67 bin 244 yeni üyenin katıldığını açıkladı. Bu tablonun, partinin büyüyen gücünü ve toplumsal karşılığını net biçimde ortaya koyduğunu kaydetti. “Ülkenin içinde bulunduğu karanlık tabloya karşı Saadet Partisi, halk için bir umut haline gelmiştir” diyen Fırat, genel başkan başta olmak üzere tüm teşkilatların sahada olduğunu vurguladı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.