“HDP vekillerinin isimleri bilinmiyor”

Batman Medya ve Yön Gazetelerinin Youtube kanalları üzerinde Çapraz Sorular Seyr’i Siyaset programının bu haftaki konukları AK Parti listesinden Batman Milletvekili 2. sıra adayı olan HÜDA-PAR Parti Sözcüsü Av. Serkan Ramanlı ve AK Parti MKYK Üyesi Av. Murat Çiçek oldu.

“HDP vekillerinin isimleri bilinmiyor”
Yayınlama: 17.04.2023 16:32:35
601
A+
A-

Canlı yayında Milletvekili Adayı Ramanlı ve AK Parti MKYK Üyesi Çiçek seçim gündemine dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“GENÇLER MİLLETVEKİLLERİNİ TANIMIYOR”

HDP’nin Batman Milletvekillilerinin tanınmadığını söyleyen Milletvekili Adayı Serhat Ramanlı, “Genel bir siyasi anlayış var. Aday gösterse kazanır. İyi de o kim? Ne yapacak? Geçen sene yaz aylarında bir grup gençle otururken AK Parti’nin ve HDP’nin milletvekillerinin isimlerini biliyor musunuz? Gençlerden biri AK parti milletvekilinin adını biliyorum Ziver Özdemir, ama diğerlerinin ismini bilmiyorum. Yani birçok insana sorsanız kaç vekili var Batman’ın der, ama HDP’nin milletvekillerinin adlarını bile sayamazlar. Bu bizim için bir handikap değil mi? Biz niye siyaseti şahsiyetlerden uzaklaştırıyoruz?” dedi.

“AKRABA KAYIRMACILIĞINI İSTEMEYİZ”

Rektörlük tercihlerine değinen AK Parti MKYK Üyesi Av. Murat Çiçek, “Rektörlük değiştirmeleri belli periyotlarla oluyor. Biz bir seçime gidiyoruz biz Batman’da halkın oyuna talibiz. Batman üniversitesi ise çok önemli bir kurumumuz. Dolayısıyla orada yapılacak tercihlerin orada yapılacak değişimin bir şekilde seçmen iradesine etki edeceğine unutmamak lazım. Biz her yerde olduğu gibi Batman üniversitesi olsun herhangi bir kamu kurumumuz olsun biz hiçbir kamu kurmamızda nepotizm istemeyiz. Akraba kayırmacılığını istemeyiz. Buna kesinlikle karşıyız. Varsa böyle tasarruflar zamanı geldiğinde bunun hesabı sorulur ve buna göre de işlemler tesis edilir. Değişim yaşanması gerekiyorsa da değişilir” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.