“CHP Kürtlerin faydasına hiçbir şeyi desteklemedi”

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu ile birlikte Batman’ın Gercüş ilçesinde seçim çalışmaları kapsamında ziyaretler gerçekleştiren Batman Milletvekili adayı Serkan Ramanlı, CHP’nin hiçbir zaman milletin oyuyla iktidara gelemediğine dikkat çekti.

“CHP Kürtlerin faydasına hiçbir şeyi desteklemedi”
Yayınlama: 30.04.2023 14:25:23
42
A+
A-

Gercüş ilçesinde kahvaltı programına katılan Ramanlı ve HÜDA PAR heyeti daha sonra AK Parti seçim lokali ve AK Parti Kadın Kolları’na bir ziyaret gerçekleştirdi. Gercüş Öğretmen Lokalinde verilen kahvaltı programında konuşan Ramanlı, önümüzdeki seçimlerin hem Türkiye için hem de Batman için de çok önemli bir seçim olduğuna vurgu yaptı.

“HÜDA PAR OLARAK YANLIŞA YANLIŞ DEDİK”

CHP zihniyetinin muhalefetteyken bugüne kadar memleket ve Kürtlerin faydasına hiçbir şey yağmadığını ifade eden Ramanlı, CHP’nin Müslümanların inancına yönelik tek bir olumlu adım atmadığına dikkat çekti. Ramanlı, “CHP’nin tek bir olumlu adıma destek verdiğini göreniniz oldu mu? Her zaman muhalefet, milletin menfaatine olan her şeye bu zihniyet muhalefet etmiştir. Bu nedenle diyoruz bu zihniyetten bize fayda gelmez. Şu anki hükümetin her şeyi doğru, güzel yaptığını da söylemiyoruz, kendileri de söylemiyor. HÜDA PAR olarak doğruya doğru yanlışa da yanlış dedik, bundan sonra da demeye devam edeceğiz. Çünkü biz millet adına siyaset yapıyoruz. Kimsenin yanlışına doğru diyecek halimiz yok, bu kendimizden biri olsa dahi.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.