Genç yaşında harika lezzetler yaratıyor

Batman Ziya Gökalp mahallesi 80. Yıl caddesinde faaliyet gösteren BY Üstadım’ın genç ustası Nisa Nur Tekin, henüz 15 yaşında olmasına rağmen kahvaltı ve aperatif yemekler konusundai harika lezzetler ortaya çıkarıyor.

Genç yaşında harika lezzetler yaratıyor
Yayınlama: 07.11.2022 14:51:15
Düzenleme: 09.11.2022 12:54
259
A+
A-

“TÜM YEMEKLERİ BABAMIN SAYESİNDE ÖĞRENDİM”

Açıktan lise okuduğunu belirten Nisa Nur, “Burada babam Veysi usta ve kardeşim Mert ile beraber aile olarak hizmet sunuyoruz. Kumru, köfte, Arnavut ciğeri, kahvaltı, serpme kahvaltı çeşitleri ve aperatif yemeklerin hepsini pişirebiliyorum. Bütün bunları babamın sayesinde öğrendim. Kardeşim Mert de servis kısmıyla ilgileniyor” dedi.

“KADINLARIN BAŞARAMAYACAĞI ŞEY YOKTUR”

Bir kadın olarak yemek sektöründe çalışıp başarılı sonuçlar elde ettiği için mutlu olduğunu kaydeden Nisa Nur, “Bence kadınlar çalışarak toplumda güçlü bir şekilde yer alıp ülke ekonomisine katma değer katmalıdır. Ben bu genç yaşımda ayaklarımın üstünde durarak aileme katkı sunduğum için ayrıca mutluyum. Tabii bu konuda babamın ve ailemin desteği de başarımda önemli bir payı var” diye konuştu.

“İLK YAPTIĞIM YEMEK KUMRU İDİ”

Lokanta sektörüne ilkin kumru yemeği pişirerek atıldığını belirten Nisa Nur, “ Kahvaltı ve aperatif yemeklerin yanı sıra aslında pasta alanında da deneyime sahibim. Pasta, yaş pasta vs. tüm çeşitlerini yapabiliyorum. Kendimi her alanda geliştirmeyi seviyorum. Bir kadın olarak tabii ki hedeflerim var. Daha yolun başında sayılırım. Bu hedeflerimin ışığında büyük bir azimle çalışmaya devam ediyorum” dedi. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.