Bulaşıkçılıktan aşçılığa uzanan bir serüven

Lokanta sektörüne bulaşıkçılık yaparak başlayan usta aşçı Ferhat Ekmez, şuan Ziyafet Yemek Fabrikasında aşçısı olarak hizmet sunuyor.

Bulaşıkçılıktan aşçılığa uzanan bir serüven
Yayınlama: 08.11.2022 12:58:43
Düzenleme: 09.11.2022 12:51
183
A+
A-

Batman Bahçelievler mahallesinde bulunan Ziyafet yemek fabrikasında faaliyetlerini sürdürdüklerini kaydeden Ekmez, yanında yüzlerce eleman yetiştirdiğini kaydetti.

“90’LARDA ÇÖMÇE’DE BULAŞIKÇIYDIM”

Sektörde çekirdekten yetişme olduğunu kaydeden başarılı yemek fabrikasının  lezzet ustası Ekmez, “90’lı yıllarda Çömçe lokantasında bulaşıkçı olarak sektöre girdim. Ondan sonra basamakları çalışkanlığımız ve azmimizle hızla çıkmaya başladık. Kebapçılık olsun, fırıncı veya dönercilik olsun, tüm evrelerden Allah’ın izniyle yüzümüzün akıyla çıktık” dedi.

“YÜZLERCE ELEMAN YETİŞTİRDİM”

Bugüne kadar birçok eleman yetiştirdiğini belirten 45 yaşındaki deneyimli usta Ekmez, “Lezzet yolculuğumuzda sektörün tüm kademelerinde bulunan bir kişi olarak, ayrıca aşçı yardımcısı ve aşçı dahil olmak üzere kebapçı, dönerci vs. yüzlerce eleman yetiştirmenin ayrıca mutluluğunu yaşamaktayım. Tabii buralara gelmemde başta ustalarım, iş arkadaşlarım, ailem ve dostlarım olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Düğünlere, taziye evlerine, inşaat çalışanlarına ve işyerlerine motorize ekiplerimiz ve servis araçlarımızla yemek göndermekteyiz. 0543 852 44 25 nolu servis numaramızla tüm halkımıza yemek hizmeti sunuyoruz” dedi. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.