Batman Üniversitesi uluslararası kongreye hazırlanıyor

Batman Üniversitesi 1. Uluslararası Öğrenci Kongresi farklı ülke ve şehirden üniversite öğrencilerini bir araya getirmeye hazırlanıyor.

Batman Üniversitesi uluslararası kongreye hazırlanıyor
Yayınlama: 16.11.2022 14:23:24
63
A+
A-

15 Ocak 2023 tarihinde Merkez Kampüs Konferans salonunda yüz yüze ve online oturumlarla gerçekleştirilecek olan kongreye; ön lisans, lisans, yüksek lisans ve doktora düzeyindeki üniversite öğrencileri sözlü bildirileri ile katılabilecek. Kongrede; Sosyal Bilimler, Fen Bilimleri, Güzel Sanatlar, Eğitim Bilimleri, Sağlık Bilimleri, Spor Bilimleri, İletişim ve Enerji temel alanlarında sunulacak olan bildiriler alanında uzman bilim insanları tarafından değerlendirilecek ve değerlendirme sonrasında uygun bulunan bildiriler kongrede sunulacak.

“ÖĞRENCİLERE KATKI SAĞLAMAK İSTİYORUZ”

Batman Üniversitesi tarafından ilk kez gerçekleştirilecek olan bu etkinliğe ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını anlatan Rektör Prof. Dr. İdris Demir, “Öğrencilerimizin öğrenme süreçlerine katkı sağlamak ve çözüm odaklı düşünme yöntemlerinin gelişmesine ışık tutmak amacıyla bu kongreyi düzenliyoruz. Multidisipliner bir anlayış ile hazırlanan çalışmaların sunulacağı kongrede emeği geçenlere teşekkür ederim. Farklı ülke ve şehirlerden üniversite öğrencilerini bu kongrede bir araya getirecek olmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.