Hayvanseverlerin uğrak noktası

Batman’da Mezopotamya Oteli’nin yanı başında, Nur Apartmanı’nın altında faaliyet gösteren Beta Petshop, 30 yıla yaklaşan tecrübesiyle evcil hayvanseverlere hizmet sunmaya devam ediyor.

Hayvanseverlerin uğrak noktası
Yayınlama: 19.06.2025 12:35:51
Düzenleme: 19.06.2025 12:50
23
A+
A-

İşletmenin sahibi 52 yaşındaki Bekir Akgül, sektöre duyduğu bağlılık ve hayvanlara olan sevgisiyle tanınıyor. Akgül, hayvanseverlere geniş bir ürün ve canlı yelpazesi sunduklarını belirterek şunları söyledi: “Muhabbet kuşu, sevda papağanı, sultan papağanı ve daha birçok türü iş yerimizde bulunduruyoruz. Ayrıca Japon, Tetra, Moli, çöpçü balığı gibi pek çok balık çeşidimiz de mevcut. Yaklaşık 30 yıldır bu işin içindeyim. Beta Petshop olarak Batman’da, Mezopotamya Oteli’nin yanında, Nur Apartmanı’nın hemen altında hizmet vermekteyiz. Tüm hayvanseverleri bu adrese bekliyoruz. Elimizden ne geliyorsa, hem hayvanların sağlıkları hem de bakımlarıyla ilgili tüm bilgileri müşterilerimize aktarmaya çalışıyoruz.”

Beta Petshop, sadece satış değil aynı zamanda evcil hayvanların doğru şekilde bakımı ve beslenmesi konusunda da danışmanlık vererek, Batman’da güvenilir bir adres olmaya devam ediyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.