“Dikkat Kapibara Çıkabilir!” Raflarda

Montessori eğitmeni ve çocuk gelişimci Saniye İnan Türkay’ın kaleme aldığı yerli ilk Kapibara temalı çocuk kitabı “Dikkat Kapibara Çıkabilir!”, Bilgi Ağacı Yayınları etiketiyle okurlarla buluştu.

“Dikkat Kapibara Çıkabilir!” Raflarda
Yayınlama: 29.06.2025 15:14:24
99
A+
A-

Karne heyecanı yaşayan çocuklara unutulmaz bir hediye önerisi: “Dikkat Kapibara Çıkabilir!” Türkiye’de çocuk edebiyatında Kapibara temalı yazılmış ilk ve tek yerli çocuk kitabı olma özelliği taşıyan bu eser, Bilgi Ağacı Yayınları tarafından yayımlandı.
Montessori eğitmeni ve çocuk gelişimci Saniye İnan Türkay’ın yazdığı kitapta, Hanzade ve Şehzade kardeşlerin bir tatil sabahı çıktıkları hayvanat bahçesi yolculuğu konu ediliyor. Bu yolculukta çocuklar, sevimliliğiyle dikkat çeken bir canlıyla, Kapibara ile tanışıyor.
Yazarın ikinci çocuk kitabı olan “Dikkat Kapibara Çıkabilir!”, tıpkı ilk kitabında olduğu gibi çocuklarda merak duygusunu büyütüyor, farklılıklara hayranlık duymayı öğretiyor ve sakinliğin gücünü fısıldıyor.
Kitap, Gaziantep ve Bursa hayvanat bahçelerinde yaşayan Kapibaraları ziyaret etme isteği de uyandırıyor. Okuyucular, hem kitapla hem de gerçek ziyaretlerle Kapibaraları tanırken sosyal medyada #DikkatKapibaraÇıkabilir etiketiyle paylaşımlarda bulunmaya davet ediliyor.
Yaz tatilinde çocuklara hem eğlenceli hem de öğretici bir hediye sunmak isteyen aileler için “Dikkat Kapibara Çıkabilir!” tüm online kitap satış platformlarında ve seçkin kitapçılarda satışta.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.