“Günde 300 tepsi baklava satıyoruz”

Batman Belde mahallesi TPAO Bulvarında hizmet veren Seydanlı Baklava firması, birbirinden lezzetli baklava çeşitleriyle ön plana çıkmaya devam ediyor.

“Günde 300 tepsi baklava satıyoruz”
Yayınlama: 19.01.2023 16:41:02
2.402
A+
A-

Yılların ustası Mehmet Orun ve Çetin Sevimcan ortaklığında faaliyetlerini sürdüren Seydanlı Baklava Batman merkez şubesinde normal satışların dışında toplu siparişler de alınıyor. Tüm Batman geneline her gün yaklaşık 300 tepsi baklava satışı yaptıklarına dikkat çeken işletme ortaklarından Mehmet Orun, “Bizim anlaşmalı olduğumuz yerler, yaptığımız satışlarla beraber her gün iyi bir satış  yüzdesi yakalıyoruz. Bunda baklavalarımızın lezzetli ve kaliteli olmasının yanı sıra uygun fiyatta olmasıdır. Düğün salonlarına, pastanelere, ev ve iş yerlerine baklava gönderiyoruz. Ayrıca özel günlere yönelik siparişler alıyoruz.  0506 752 74 72 Alo Paket servisimizle tüm halkımızın hizmetindeyiz” dedi.

“BAKLAVALARIMIZ LEZZETLİ VE UYGUN FİYATLI”

Baklavalarının kaliteli olduğu kadar fiyatlarının da makul seviyede olduğunu kaydeden baklava ustası Orun, “İri fıstıklı baklavamız 73 TL, iri cevizli baklavamız sadece 44 TL’dir. Baklavalarımızda şekerleme olmaz. 10-15 gün geçse bile kalitesinden ve tadından bir şey kaybetmez. Baklavalarımız Urfa’daki merkez fabrikadan bize geliyor. Marka olarak 1983’ten beri damakları tatlandırmaktayız” diye konuştu. Haber:Recep AKIN

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.