Gerçeği aratmadılar

TPAO’nun Batı Raman ana kampında Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp ve ortak tüm kurumların katılımıyla geniş çaplı bir yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Gerçeği aratmadılar
Yayınlama: 19.01.2023 17:39:10
119
A+
A-

Batman Valiliği organizasyonunda yapılan son zamanların en geniş kapsamlı yangın ve doğal afet tatbikatı TPAO, TÜPRAŞ, Belediye, AFAD ve polis teşkilatı ile koordineli olarak gerçekleştirildi. Yapılan tatbikata Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, Afet ve Acil Durum ( AFAD) İl Müdürü ve Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Bakır,  Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral İhsan Kaplan katıldı.

BAKAN SOYLU’DAN TEŞEKKÜR…

Yangın tatbikatı sonrasında basın mensuplarına açıklamada bulunan Vali Canalp, “Maalesef yangınlar sürekli çıkabiliyor. Yangınlardan bir kısmı sadece tek bir kurumun kendi imkanlarıyla söndürebilecek nitelikte yangınlar oluyor. Ancak bazen öyle yangınlar çıkıyor ki tek kurumun imkanları ve kapasitesi yetmiyor. Diğer kurumlarımızın da bu yangınlara destek vermesiyle ancak kontrol altına almak ve söndürmek mümkün olabiliyor. Bu şekildeki yangınlar ortaya çıktığı zaman kurumlar arası iletişim ve koordinasyon son derece önemli hale geliyor. Tatbikatımız esnasında İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu da telefonla buradaki katılan arkadaşlarımıza teşekkürlerini ve tebriklerimi iletmiştir” dedi. Haber- Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.