“Petrolspor için kimsenin ağız kokusunu çekemeyiz”

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, düzenlediği basın açıklamasında Petrolspor’la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Petrolspor için kimsenin ağız kokusunu çekemeyiz”
Yayınlama: 23.01.2023 15:46:39
2.193
A+
A-

“PETROLSPOR KİMSEYE EL PENÇE DİVAN DURMAZ”

Petrolspor’u Batmanlı bir sporsever olarak desteklediklerini belirten milletvekili Özdemir, takımın her türlü ortamda yanında olduklarını kaydetti. Özdemir, “Buradaki çağrım da ne herhangi bir bakandan, ne herhangi bir genel müdürlükten, ne herhangi bir müdürlükten, ne de herhangi bir bölge müdüründen medet ummadan hemşerilerimizin destek verdiği Petrolspor’dur. Kendi ayaklarınız üstünde durmadığınız müddetçe birilerinin minneti altında hiçbir başarı elde edemezsiniz. Petrolspor hiç kimseye el pençe divan durmaz. Hiç kimse bir genel müdürün ağız kokusunu, bir başkasının ağız kokusunu çekmeye gerek yok. Burada sağolsun, vatandaşlarımız sahip çıkıyor, destek çıkıyor. Batmanlılardan da kulübe sahip çıkmalarını istiyoruz” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 2 Yorum
  1. Salih kurt dedi ki:

    Petrolspor kamulaşsın
    Şahısların ağız kokusunu çekmeyelim

  2. Sedat çelik dedi ki:

    Petrolspor için ağız kokusu çekmek istemeyenler, takımı devretsin. Kamulaşan, bir kuruma devredilen Petrolsporda kimsenin ağız kokusu çekmesine gerek kalmayacak.