Yoğun kar yağışı ulaşımı felç etti

Batman’da dün akşam saatlerinden itibaren etkili olan yoğun kar yağışı, özellikle kentin yüksek kesimlerinde yaşamı olumsuz etkiledi.

Yoğun kar yağışı ulaşımı felç etti
Yayınlama: 23.01.2026 11:00:52
32
A+
A-

Kardelen ve Yenişehir mahallelerinde kar kalınlığının yer yer 20 santimetreye ulaşması nedeniyle bazı toplu taşıma araçları mahalle içlerine giremedi.
Sabah saatlerinde işe gitmek isteyen vatandaşlar ulaşımda aksaklıklar yaşarken, sürücüler de kayganlaşan yollarda ilerlemekte güçlük çekti. Özellikle rampalı bölgelerde araçların ilerleyememesi nedeniyle seferlerde gecikmeler yaşandı.
Batman Üniversitesi yolunda ise belediye ekipleri kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Yetkililer, ulaşımın normale dönmesi için çalışmaların devam ettiğini belirtirken, sürücülere zincirsiz ve kış lastiksiz trafiğe çıkmamaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.