Polis Haftası’nda anlamlı buluşma

Polis Haftası’nda anlamlı buluşma
Yayınlama: 09.04.2026 14:29:04
167
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Türk Polis Teşkilatı’nın 181. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası dolayısıyla Batman İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba’yı makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette, güvenlik güçlerinin toplum huzurundaki belirleyici rolü ön plana çıkarken, Batman’daki asayiş çalışmaları da masaya yatırıldı. Samimi bir ortamda geçen görüşmede karşılıklı fikir alışverişi yapıldı. Ziyaret sırasında açıklamalarda bulunan Çetin, Türk polisinin fedakârlığına ve kararlılığına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: “Disiplin, cesaret ve vatan sevgisiyle görev yapan Türk polisi, sadece güvenliği sağlayan bir güç değil; aynı zamanda milletimizin huzurunun teminatıdır. Gece gündüz demeden çalışan emniyet mensuplarımız, toplumun en büyük güvencesidir.”

“EN ZOR ALANLARDA ÖNE ATILAN BİR GÜÇ”

Polisin yalnızca asayişi sağlayan bir yapı olmadığını vurgulayan Çetin, güvenlik güçlerinin her şartta sorumluluk aldığını belirterek: “Terörle mücadeleden günlük asayişe kadar her alanda, en riskli anlarda bile tereddüt etmeden görev yapan polislerimiz, bu milletin onurudur. Sokaklarımızdaki huzurun arkasında onların büyük fedakârlığı vardır” dedi.

ŞEHİTLERE VEFA, GAZİLERE MİNNET

Ziyaretin sonunda İl Emniyet Müdürü İbrahim Kaba’ya misafirperverliği için teşekkür eden Çetin, Polis Haftası mesajını şu sözlerle tamamladı: “Tüm emniyet mensuplarımızın Polis Haftası’nı kutluyor, görev uğruna can veren şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum. Dualarımız her daim görev başındaki kahramanlarımızla.”

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.