Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Muş’ta dereye düşen kadını arama çalışmaları sürerken, Batman Hayrat Arama Kurtarma ekibi hem sahada arama yapıyor hem de mobil aşeviyle ekiplere destek veriyor.
Muş’ta Cevizlidere Köyü mevkisindeki köprüden geçerken dengesini kaybederek dereye düştüğü belirtilen kadını bulmak için başlatılan arama kurtarma çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Bölgeye sevk edilen çok sayıda ekip, dere yatağı ve çevresinde yoğun çalışma yürütürken, Batman Hayrat Arama Kurtarma ekibi de ilk günden itibaren sahada yer aldı.
Batman Hayrat Arama Kurtarma Ekibi Başkanı Abdullah Temiz ve Gülsima Yıldız, olayın ilk gününden itibaren tüm illerden gelen ekiplerle sahada olduklarını belirtti. Açıklamada, sadece arama faaliyetlerinde değil, insani destek çalışmalarında da aktif rol aldıkları ifade edildi.

Ekiplerin ilk gün Muş’ta mobil aşevini kurduğu belirtilirken, arama kurtarma personellerine sıcak yemek dağıtıldığı, aynı anda ekiplerin dere ve çevresinde yoğun arama çalışması yürüttüğü kaydedildi.
Hayrat ekibi tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Kadını bulana kadar sahadan ayrılmayacağız. Hem mobil aşevimizle hem arama kurtarma ekiplerimizle bölgede olmaya devam edeceğiz. Tüm ekiplerimiz büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürüyor.”
Bölgede arama çalışmalarının geniş alanda devam ettiği öğrenildi.
