“Acılarını kalbimde yaşıyorum”

Elinde arbanesi ve mikrofonuyla il il dolaşıp ilahiler söyleyip ağıtlar yakan Şah İsmail Arzar, depremde hayatını kaybedenler için ağıt yakıyor.

“Acılarını kalbimde yaşıyorum”
Yayınlama: 23.02.2023 16:18:09
140
A+
A-

Batman’da PTT Başmüdürlüğü karşısındaki parkın bir bankında oturarak Kahramanmaraş merkezli iki yıkıcı depremde hayatını kaybedenler için ağıtlar yakan Şah İsmail Arzar, “Ülkemizde yaşanan depremlerde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Gerçekten yaşananlardan dolayı kalbimde büyük bir acı var ve çok üzülüyorum. Ben de onları anma ve hissettiklerimi paylaşma adına elimde mikronla ağıtlar yakarak acılarını paylaşıyorum” dedi.

“BÖLGE İLLERİNİ DOLAŞIYORUM”

Her şeye rağmen Allah’a şükrettiğini kaydeden 58 yaşındaki Derviş Arzar, “Allah bizi nankörlerden yazmasın. Dürüst ve adaletli bireylerden eylesin inşallah. Bismil, Ergani gibi birçok yerleri dolaşarak ilahiler söylüyorum. Çünkü ilahiler söylemek de bir nevi vatan görevidir. Yani hayatta olanlara da saygı gösteriyorum ve hayatını kaybedenlere de saygı gösteriyorum. Yarın Allah’ın huzuruna nasıl çıkacağız diye düşünerek elimden geldiğince iyi şeyler yapmaya çalışıyorum. Aslen Diyarbakır’ın Silvan ilçesindenim” dedi. Haber-Recep Akın

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.