Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Batman Belediyesi’nin düzenlediği “Parklarda Şenlik Var” etkinliği, Cudi Mahallesi Salih Özdemir Parkı’nda müzik, eğlence ve çeşitli aktivitelerle vatandaşlara keyifli anlar yaşattı.
Batman Belediyesi Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Parklarda Şenlik Var” etkinlikleri, kent genelinde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Etkinliklerin bu kez adresi Cudi Mahallesi’nde bulunan Salih Özdemir Parkı oldu. Yoğun katılımla gerçekleştirilen programda park, müzik ve eğlence dolu anlara sahne oldu. Gecede sahne alan Edanur & Muhammed, seslendirdikleri birbirinden güzel eserlerle katılımcılara unutulmaz bir konser yaşattı. Özellikle gençler ve aileler, müzik dolu programa yoğun ilgi gösterdi. Etkinlik kapsamında çocuklar için de birçok aktivite hazırlandı. Oyun parkurları, tiyatro gösterileri, maskotlar, yüz boyama etkinlikleri, balon dağıtımı, yarışmalar ve gezici kütüphane ile çocuklar doyasıya eğlendi.

Her yaştan vatandaşın ilgi gösterdiği program, Salih Özdemir Parkı’nı adeta bir festival alanına dönüştürdü. Mahalle sakinleri etkinliklerden memnuniyet duyarken, aileler çocuklarıyla birlikte keyifli bir akşam geçirdi. Batman Belediyesi, yaz boyunca kentin farklı mahallelerinde düzenleyeceği “Parklarda Şenlik Var” etkinlikleriyle kültür ve sanat faaliyetlerini vatandaşlarla buluşturmaya devam edecek.
