Zore çayında acı son

Batman’da erkek kuaförlüğü yapan 27 yaşındaki Faysal Özdemir, serinlemek için girdiği Zore Çayı’nda boğularak yaşamını yitirdi.

Zore çayında acı son
Yayınlama: 17.08.2026 16:55:38
66
A+
A-

Batman’da yaşayan 27 yaşındaki Faysal Özdemir’in serinlemek için girdiği suda hayatını kaybetmesi, ailesi ve yakınlarını yasa boğdu. Olay, Sason ile Diyarbakır’ın Kulp ilçesi arasında bulunan Zore Çayı’nın Taş Köprü mevkisinde meydana geldi. Batman’da erkek kuaförlüğü yaptığı öğrenilen Özdemir, serinlemek amacıyla suya girdi. Bir süre sonra genç adamın gözden kaybolduğunu fark eden çevredeki vatandaşlar durumu ekiplere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Ekiplerin yanı sıra çevrede bulunan vatandaşların da katıldığı çalışmalar sonucunda Özdemir sudan çıkarıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından genç, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hastanede yaklaşık 20 dakika kalp masajı yapılan Faysal Özdemir, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. 27 yaşında yaşamını yitiren Özdemir’in ölümü, ailesi ve yakınları başta olmak üzere sevenlerini derin üzüntüye boğdu. Olayın ardından bölgede inceleme başlatıldı.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

o sohbet org