“Butlancıları dikkate almıyoruz”

Yeni Parti Batman İl Başkanı Adnan Yaşar, CHP’ye yapılan atamalara ilişkin sert konuşarak, “Bizi halk seçti, butlancıların söylemleri bizim için hiçbir anlam ifade etmiyor, onları dikkate almıyoruz” dedi.

“Butlancıları dikkate almıyoruz”
Yayınlama: 19.08.2026 16:25:36
Düzenleme: 19.08.2026 16:37
29
A+
A-

“HALKIN GÖZÜNDE YOK HÜKMÜNDEDİRLER”

Yeni Parti Batman İl Başkanı Adnan Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Diyadin Akbıyık ile birlikte Batman Medya Gazetesi’ni ziyaret ederek partisinin Batman’daki teşkilatlanma çalışmaları ve kent gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Ziyarette özellikle CHP’ye yapılan atamalar üzerinden sert mesajlar veren Yaşar, söz konusu isimlerin açıklamalarını ve siyasi söylemlerini dikkate almadıklarını söyledi. Yeni Parti’nin halkın iradesiyle ortaya çıktığını savunan Yaşar, “Bizi halk seçti. Halkın gözünde butlancılar yok hükmündedir. Partimizi halk kurdu ve bizleri de halk seçti.” ifadelerini kullandı.

“BİNE YAKIN ÜYE BAŞVURUMUZ VAR”

Batman’da teşkilatlanma çalışmalarını tamamlamaya başladıklarını belirten Başkan Yaşar, partiye gösterilen ilgiden memnun olduklarını dile getirdi. İl teşkilatının kurulduğunu, ilçe başkanlarının atamalarının tamamlandığını ve kongre sürecinin başladığını belirten Yaşar, “Şu ana kadar bine yakın üye başvurumuz var. 22 Ağustos’ta ilçe kongrelerimizi başlatıyoruz, kongre süreci 12 Eylül’de sona erecek. Eylül ayı içerisinde de il kongremizi tamamlayacağız. Halkın nabzını tutacağız. Halkın isteklerini ve sorunlarını rapor haline getirip genel merkezimize ileteceğiz” diye konuştu. İl kongresinin tarihinin belirlenmesinin ardından Yeni Parti Genel Başkanı Özgür Özel’i de kongreye davet edeceklerini belirten Yaşar, Batman’da yeni dönemde daha aktif bir saha çalışması yürüteceklerini kaydetti.

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

o sohbet org