Depremzede ailelerle görüştüler

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Tunceli Milletvekili Polat Şaroğlu ve beraberindeki heyet, Batman’da misafir edilen depremzedeleri ziyaret etti. 

Depremzede ailelerle görüştüler
Yayınlama: 05.03.2023 15:35:47
79
A+
A-

DEPREMZEDELERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİLER

Batman’a çıkarma yapan CHP heyeti, kente yerleşen depremzede ve Batman’da depremden dolayı evleri zarar gören vatandaşların taleplerini de dinledi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun görevlendirmesiyle ile milletvekillerinin bölgeye geldiğini belirten CHP Batman İl Başkanı Hikmet Duruş, “Tokat milletvekilimiz Kadim Durmaz ve Tunceli Milletvekilimiz Polat Şaroğlu ilimize gelerek deprem bölgesinden ilimize gelen vatandaşların istek ve taleplerini dinlediler. Depremin ilk gününden itibaren deprem bölgesine yaptığımız yardımlar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Deprem bölgesinden gelip ilimizde konaklayan misafirlerimizi ziyaret ettik.  İhtiyaçları, istekleri ve talepleri doğrultusunda her zaman misafirlerimizin yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

“GÜN DAYANIŞMA GÜNÜDÜR”

Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Rize, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır’ın ardından Batman’a geldiklerini belirten Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, “Batman İl Disiplin Kurulu üyemiz Devlet Giray Toprak’a Hatay merkezde depremde hayatını kaybeden 13 yakını için taziye ziyaretinde bulunduk. Bu vesileyle depremde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyoruz. Yaralılarımıza da acil şifalar diliyoruz. Depremzedelerimizi konakladıkları yerlerde ziyaret ediyoruz. Gün dayanışma günüdür ve dayanışmayla bu süreci hep birlikte atlatacağız” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.