Kurt’tan emekçilere ziyaret

BATSO Başkan Adayı Ferdi Kurt, DİSK/Genel-İş Sendikası Batman Şubesi yönetimiyle bir araya gelerek çalışma hayatının sorunları, emekçilerin beklentileri ve Batman’ın ekonomik geleceğini değerlendirdi.

Yayınlama: 16.09.2026 13:50:38
13
A+
A-

“EMEKÇİNİN ALIN TERİ VAR”

Şube Eş Başkanları Çekdar Özlük ve Narin Erol ile görüşen Kurt, Batman’ın büyümesinde emekçilerin önemli rolü bulunduğunu belirtti. İşçilerin emeği ve haklarının korunmasının sürdürülebilir kalkınma açısından önem taşıdığını ifade eden Kurt, “Alın terinin olduğu yerde umut, emeğin olduğu yerde gelecek vardır.” dedi.

“ORTAK AKILLA ÇALIŞACAĞIZ”

Görüşmede çalışma hayatında yaşanan sorunlar ve emekçilerin beklentileri de ele alındı. Kurt, işçinin hakkı, esnafın emeği ve üreticinin alın terinin Batman’ın ortak geleceğinin temel unsurları olduğunu belirterek, farklı kesimlerin görüşlerini dikkate alan bir anlayışla çalışacaklarını söyledi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

o sohbet org