Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Türkiye İşitme Engelliler Federasyonu (TİEF) Başkanı Dursun Gözel, Batman İşitme Engelliler Kulübünü ziyaret ederek sporcular, teknik heyet ve kulüp yönetimiyle bir araya geldi.
Gözel, işitme engelli sporcular, kulüp yöneticileri ve üyelerle bir araya gelerek beklenti, sorun ve çözüm önerilerini dinledi. Ziyarette İşitme Engelliler Süper Ligi’nde mücadele eden Batmanlı futbolcular ve teknik heyetle görüşen Gözel, federasyon tarafından yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında bilgi verdi. Batman’da işitme engelli bireylere yönelik yürütülen çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Gözel, kulüp yönetiminin ortaya koyduğu gayretin önemli olduğunu ifade ederek teşekkür etti.
Batman’da bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren TİEF Başkanı Dursun Gözel, kulüp yönetimine ve sporculara destek mesajı verdi. Gözel, “Batman’ı ve buradaki işitme engelli kardeşlerimizi çok seviyoruz. Başta Kulüp Başkanı Ramazan Altun ve yönetimi olmak üzere son derece fedakâr ve gayretli bir ekibe sahipler. Kentte gerçekten büyük işlere imza atıyorlar” dedi.
