Bakan Yardımcısı Macit’ten eğitim çıkarması

Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Muhammed Bilal Macit ile Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Canlı, Batman’da eğitim alanında yürütülen çalışmaları yerinde inceleyerek İl Millî Eğitim Müdürlüğünde düzenlenen toplantıda kentin eğitim gündemini değerlendirdi.

Yayınlama: 08.10.2026 12:39:11
19
A+
A-

İLK DURAK MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Muhammed Bilal Macit ve Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Mustafa Canlı, eğitim alanında yürütülen çalışmaları değerlendirmek üzere Batman’a çalışma ziyaretinde bulundu. Batman Havalimanı’nda İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Macit ve Genel Müdür Canlı, ziyaret programı kapsamında ilk olarak Batman Mesleki Eğitim Merkezi’ni (MESEM) ziyaret etti. Merkezde incelemelerde bulunan heyete, burada yürütülen eğitim faaliyetleri ve çalışmalar hakkında bilgi verildi. Mesleki eğitimin mevcut durumu ve öğrencilere yönelik yürütülen çalışmalar değerlendirildi.

BATMAN’IN EĞİTİM GÜNDEMİ MASAYA YATIRILDI

Heyet daha sonra Batman İl Millî Eğitim Müdürlüğünü ziyaret etti. Bakan Yardımcısı Muhammed Bilal Macit, Vali Yardımcısı Seher Söyler Çatar ve İl Millî Eğitim Müdürlüğü yöneticileri tarafından karşılandı. İl Millî Eğitim Müdürlüğünde gerçekleştirilen toplantıda Batman’ın eğitim durumu, kent genelinde yürütülen çalışmalar ve eğitim alanındaki mevcut faaliyetler ele alındı. Kentin eğitim altyapısı, devam eden çalışmalar ve eğitim hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu. Toplantının ardından İl Milli Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer tarafından Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Muhammed Bilal Macit’e, Vali Yardımcısı Seher Söyler Çatar tarafından ise YEĞİTEK Genel Müdürü Mustafa Canlı’ya ziyaret anısına plaket takdim edildi. Batman’ın simgelerinden at başı figürünün yer aldığı plaketlerin takdim edilmesinin ardından ziyaret programı sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.