Açık Mod
Koyu Mod
Sistem Modu
Uzun yıllardır Almanya’da yaşayan Batmanlı Necat Dinç, evinin bahçesinde yetiştirdiği 35,4 kilogramlık dev kabakla dikkat çekti.
Almanya’da yaşayan Batmanlı Necat Dinç, evinin bahçesinde yetiştirdiği 35,4 kilogram ağırlığındaki kabakla görenleri şaşırttı. Bahçesinde çeşitli sebzeler yetiştiren Dinç, bu kez dev kabağıyla gündeme geldi. Sebze yetiştirmeyi yaşam biçimi hâline getirdiğini belirten Dinç, bahçesi olan herkese toprakla uğraşmayı ve kendi sebzelerini yetiştirmeyi tavsiye etti.
“TOPRAKLA UĞRAŞMAK BEREKETTİR”
Toprakla uğraşmanın insan yaşamına olumlu katkılar sunduğunu ifade eden Dinç, “Bahçesi olan herkes mutlaka sebze ekmeli. Çünkü toprakla uğraşmak ömrü uzatır ve berekettir” dedi. Necat Dinç’in yetiştirdiği 35,4 kilogramlık dev kabak, emek ve sabırla toprağın nasıl berekete dönüştüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.
