BATMAN MEDYA KUTLANIYOR

Batman Medya gazetesi 20. yayın hayatını geride bırakarak 21. yayın yılına başladı. Gerek bizzat gazeteye gelen, gerekse mesaj ve çiçek gönderen kurum, kuruluş ve kentin önemli şahsiyetleriyle, okurlarımız tarafından gönderilen kutlama mesajlarıyla Batman Medya, 21. yıldönümünde ilk günkü heyecanla okurlarına ilkeli yayıncılığı sürdürüyor.

BATMAN MEDYA KUTLANIYOR
Yayınlama: 22.01.2023 13:04:52
87
A+
A-

Kurulduğunuz günden itibaren Batman halkının doğru ve tarafsız habere ulaşmasında ilke edindiğiniz gazetecilik anlayışınızı takdir etmekteyiz. Batman halkını ilgilendiren olayları ve durumları yakından takip ederek her haberinizi, yaptığınız ayrıntılı araştırmalar sonucunda okuyuculara sunma gayretinizi mutlulukla karşılamaktayız. Batman halkının birçok konuda bilgilenmesine büyük katkılar sunan ilkeli örnek gazetecilik anlayışınızdan, üniversite olarak bizler de faydalanmaktayız. Tüm Batman halkına ve bizlere sunduğunuz nitelikli habercilikten dolayı gazetenizin tüm yöneticilerini ve çalışanlarını kutlar, Batman halkı ve basını için önemli gördüğümüz Batman Medya Gazetesinin uzun soluklu bir yayın hayatının olmasını temenni ederim.

Prof. Dr. İdris DEMİR

Batman Üniversitesi Rektörü

 

Batman’ın günlük gazetelerinden Medya gazetesinin yeni yayım yılını tebrik eder, imtiyaz sahibi Ercan Arslan başta olmak üzere, gazetenin çıkmasında emeği ve katkısı olan herkesi kutlar, nice yıllar diliyorum.

  1. Ali DİM

Küresel Gazeteciler Konseyi Genel Başkanı

 

20 Yıldır Batman’ın sorunları ile yakından ilgilenen, ilkeli ve tarafsızlığı yayın politikası ile kentin en önemli basın kuruluşlarından biri haline gelen “Medya Gazetesi”nin 20. yaşını kutlayarak, gazetenin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkesi tebrik eder, en kalb-i duygularımla nice yıllar dilerim.

  1. Akif Gür

AK Parti Batman İl Başkanı

 

Gazetenizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle tüm gazete çalışanlarınızı tebrik eder, nice başarılı yayın yıllarınızın devamını dilerim.

Uz. Dr. Semih CANPOLAT

Batman İl Sağlık Müdürü

Batman’ın güzide günlük gazetelerinden Medya gazetesinin yeni yayım yılını tebrik eder, imtiyaz sahibi Ercan Arslan başta olmak üzere, gazetenin çıkmasında emeği ve katkısı olan herkesi kutlar, nice yıllar diliyorum.

Melik MÜJDECİ / DEVA Partisi İl Başkanı

 

Gazetenizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle tüm gazete çalışanlarınızı tebrik eder, nice başarılı yayın yılları devamını dilerim.

CUMA DIŞIKIRIK / Uzman Eğitimci İş İnsanı

 

Batman’ın gözü, kulağı ve 21 yıllık tarihinin tanığı ve sesi, Batman MEDYA Gazetesinin etkin, tarafsız ve başarılı geçen yayınınızın 21. yıldönümü nedeniyle sizleri tebrik ediyor, ifade ve basın özgürlüğünün sansürsüz ve sağlıklı çalışma koşullarının sağlandığı nice yıldönümleri ve başarılar diliyoruz.

PAK Batman İl Teşkilatı

 

Yayın hayatına başladığı 2003 yılından bugüne, yerel basınımızın temsilcisi olarak önemli bir hizmeti yerine getiren Batman Medya Gazetesi’nin tüm yönetici ve çalışanlarını, kuruluş yıldönümü vesilesi ile tebrik eder, çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Mehmet Sıddık ÇİFTÇİ

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı

 

Basın ilkelerinden ödün vermeyen, Batman’ın ve ülkenin gerçeklerini gün ışığına çıkarmada tereddüt yaşamayan ve bunu ilkeli, dürüst, objektif gazetecilik haber anlayışıyla bizlerle buluşturan Batman Medya ailesini ve gazetenin kuruluşunda ve bugünlere gelmesinde emeği ve alın teri olan tüm emekçileri Sayın Ercan ASLAN şahsında kutluyorum. Yıllardır gösterilen gayreti bundan sonra da aynı heyecan ve azimle sürdüreceğinize olan inancımla;

  1. Yılınızı kutluyor ve başarılarınızın devamını diliyoruz.

Deniz TOPKAN

SES Batman Şube Eş Başkanı

 

Gelişmeleri topluma ulaştırmak adına önemli bir meslek olan yerel habercilik alanında istikrarlı bir yayın politikasıyla 20 Ocak 2003’ten bu güne yayınlarını sürdüren Batman Medya Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutlar, nice başarılı yıllar dilerim.

Bahri MÜJDECİ / Kanaat Önderi

 

Batman Medya gazetesinin kuruluş yıldönümünü kutlar, güzel haberlerle dolu daha nice mutlu yıllar dileriz.

Küresel Gazeteciler Konseyi Trabzon Temsilciliği

Küresel Gazeteciler Konseyi Siirt Temsilciliği

Küresel Gazeteciler Konseyi Mersin Temsilciliği

 

Batman yerel basınının güzide kuruluşlarından olan ve kamuoyunu bilgilendirme görevini başarıyla ifa eden gazetenizin 19. kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm gazete çalışanlarını tebrik ediyorum.

Sedat GÜNEŞ / İş insanı

Batman Medya Gazetenizin 20. Yayın yılını geride bırakıp 21. yıla girmesi nedeniyle sizi ve gazete çalışanlarını kutlar. Sizin şahsınızda size ve gazetenin her safhasında görev yapan tüm meslektaşlarıma başarılar dilerim.

Kadir Fidan / İş insanı

Gelişmeleri topluma ulaştırmak adına önemli bir meslek olan yerel habercilik alanında istikrarlı bir yayın politikasıyla 20 Ocak 2003’ten bu güne yayınlarını sürdüren Batman Medya Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutlar, nice başarılı yıllar dilerim.

Murat OKAY / EMŞAV Batman İl Başkanı

 

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.