“Halka hizmet Hak’ka hizmettir”

Batman Kardelen mahallesinde ikamet eden Orhan Tüzer, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde mahalle muhtar adayı olduğunu açıkladı.

“Halka hizmet Hak’ka hizmettir”
Yayınlama: 02.01.2024 13:46:18
324
A+
A-

Mahallenin sorunlarını çözmek için muhtar adayı olduğunu belirten Orhan Tüzer, “Halka hizmet Hak’ka hizmet anlayışıyla, genç ve dinamik muhtar adayı olarak;  mahalleme gönülden hizmetkar olmak istiyorum. Özgüvenim ve cesaretimle en aktif şekilde dürüst hizmet etmek için sizlerden destek rica ediyorum. 31 Mart 2024 yerel mahalli seçimlerinde, siz çok kıymetli mahalle sakinlerimin oylarına talibim” dedi.

 “AYIRIŞTIRAN DEĞİL, BÜTÜNLEŞTİREN OLACAĞIZ”

Mahallenin eksikliklerini tamamlamak ve sorunlarını çözmek için ellerinden gelen her türlü çabayı göstereceklerini kaydeden muhtar adayı Tüzer, “İhtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını ilgili kişi veya birimler aracılığıyla gidermek, engelli vatandaşlarımızın engellerini ortadan kaldırmak, sosyal ve kültürel faaliyetlerle farkındalık oluşturmak amacıyla,  standart değil aktif, ayrıştıran değil bütünleştiren, muhtarlık anlayışıyla çözüm odaklı hizmet anlayışıyla çalışacağız. Dürüst, güvenilir, adaletli, inançlı, kararlı, herkese eşit davranarak yenilikçi anlayışla; mahallemizde yapılacak olan yeni projelerde vatandaşlarımızın istek ve arzularını göz önünde bulundurarak, gerekli kişi veya birimlerle iletişim sağlayarak, mahallemizi yaşanılabilir ve örnek mahalle yapmak adına bütün gücümüzle çalışarak, mahalle birliğini ve bütünlüğünü oluşturacağız” diye konuştu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.