7 SAATLİK ELEKTRİK KESİNTİSİ!

Batman’da 27 Eylül Pazar günü 01.00-08.00 saatleri arasında yapılacak bakım çalışması nedeniyle 45 mahalle, 5 köy, OSB, TPAO ve Üniversite Yerleşkesi’nde elektrik kesintisi uygulanacak.

Yayınlama: 26.09.2026 10:52:47
Düzenleme: 26.09.2026 10:53
31
A+
A-

Batman’da hafta sonu geniş kapsamlı elektrik kesintisi yaşanacak. Türkiye Elektrik İletim A.Ş. (TEİAŞ), Batman TM2 Trafo Merkezi’nde gerçekleştirilecek bakım ve iyileştirme çalışmaları nedeniyle planlı kesinti yapılacağını duyurdu.

KESİNTİ 7 SAAT SÜRECEK

27 Eylül 2026 Pazar günü saat 01.00’de başlayacak kesintinin 08.00’e kadar sürmesi planlanıyor.

45 MAHALLE ETKİLENECEK

Kesintiden Bağlar, Bayındır, Belde, Cudi, Cumhuriyet, Aydınlıkevler, Çamlıtepe, Çarşı, Fatih, GAP, Girbereşk, Gültepe, Güneykent, Kardelen, Karşıyaka, Kuyubaşı, Kültür, Meydan, Pazaryeri, Petrol, Petrolkent, Pınarbaşı, Raman, Sağlık, Seyitler, Şirinevler, Tilmerç, Yenimahalle, Yenişehir, Ziya Gökalp, 19 Mayıs, Akyürek, Balpınar, Beşevler, Çamlıca, Çay, Huzur, Hürriyet, İluh, Kısmet, Yeşiltepe, Korik, Hilal ve Erköklü mahalleleri etkilenecek.

OSB, TPAO VE ÜNİVERSİTE DE KAPSAMDA

Elektrik kesintisi Demirci, Diktepe, Kocalar, Koşetarla ve Karayün köylerinin yanı sıra Batman Organize Sanayi Bölgesi, TPAO ve Üniversite Yerleşkesi’ni de kapsayacak. Yetkililer, vatandaşların kesinti süresince elektrikle çalışan cihazlarını korumaları ve yaşanabilecek mağduriyetlere karşı gerekli tedbirleri almaları konusunda uyarıda bulundu.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.