Vali Canalp’e şiir kitabını hediye etti

Yüzlerce yayınevi, yazar, şair ve ünlü ismi buluşturan 5. Batman Kitap Fuarının açılışını yapan Vali Ekrem Canalp, tek tek dolaştığı stantlar arasında ‘Batmanlı Yazarlar’ standına da uğrayarak burada yazar Şükran Demirhan’a kitap imzalattı.

Vali Canalp’e şiir kitabını hediye etti
Yayınlama: 10.05.2022 16:20:05
Düzenleme: 22.10.2022 23:45
33
A+
A-

Yazar Demirhan ile bir süre sohbet eden Vali Şahin ve eşi Ayten Canalp,  Türk Edebiyatına kazandırdığı muhteşem eserlerden dolayı yazarı tebrik ettiler.

“EDEBİYATLA İÇ İÇE OLMALARI MUTLULUK VERİCİ”

Kendilerini fuara davet ettikleri için Vali Canalp ve eşi Ayten Canalp’e teşekkür eden Demirhan,  “Valilik binası önünde düzenlenen Batman 5. Kitap Fuarının ilk gününde, yer aldığım Batmanlı yazarlar standında Batman Valisi sayın Ekrem Canalp ve sevgili eşi Ayten Canalp’in naçizane davetlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Sayın Valimiz ve sevgili eşine kitaplarımı hediye ederek edebiyat tadında minik bir sohbette bulundum. Ayten hanıma gerçek bir hayat hikayesini ele aldığım “Sessiz Papatyam” isimli romanımı imzalı hediye ederken, sayın Valimiz Ekrem Canalp beye de “Yüreğe Dokunan Kalem” isimli şiir kitabımı takdim ettim. Bir Batmanlı yazar olarak sayın Valimiz ve eşinin sanat ve edebiyatla ilgili olduklarını görmek mutluluk verici. Nazik ve hoşgörülerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. 

“HER ALANDA, HER YAŞTA OKUMAK GEREK”

Gelecekte birçok okur ve edebiyatsever bireyin olacağı konusunda hayli umutlu olduğunu kaydeden yazar Demirhan, “Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’in ilk sözcüğünde bahsedildiği gibi, biz insanlar hayatımızın her alanında, her yaşımızda okumamız gerekir. Tüm kalbimle inanıyorum ki, yarınlarda birçok okur ve edebiyat sever olacak” diye konuştu.

 “HEDEFLERİME ULAŞMAK İÇİN GAYRET SARF EDİYORUM”

Kitap fuarının harika bir atmosferde geçtiğini kaydeden Demirhan, “Bir kadın yazar olarak, bu tür fuarlarda daha iyi konumlarda yer almak isterim. Hedeflerim var, onlara ulaşmak için elimden gelen gayreti sarf ediyorum” dedi. Batman 5. Kitap Fuarı 23 Ekim tarihine kadar sabah 09.00 akşam 21.00 saatleri arasında açık olacak. Fuar alanındaki “Batmanlı Yazarlar” standında yer alacağını hatırlatan yazar Demirhan, kitapseverleri kitap fuarına davet etti.  Haber-Recep Akın  

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.