VATANDAŞA YOL EZİYETİ!

Gültepe mahallesi Demokrasi bulvarı havaalanı kavşağında 500 metrelik yol için vatandaşlar, 6 kilometrelik yol kat ediyor…

VATANDAŞA YOL EZİYETİ!
Yayınlama: 10.05.2022 16:18:05
Düzenleme: 22.10.2022 23:51
88
A+
A-

YAN YOL VAR AMA…
Batman Gültepe mahallesi, Demokrasi bulvarı, havaalanı kavşağında yeni inşa edilen binalarda ikamet eden vatandaşlar yol eziyeti çekiyorlar. Güzergahta yan yol olmamasından dolayı kavşağı dönebilmek için 6 kilometrelik yol kat etmek zorunda kaldıklarını belirten vatandaşlar, buraya yan yol kazandırılması konusunda yetkililere çağrıda bulundular.  Trafik Denetleme Bölge Müdürlüğü yanındaki alanda belediyeden yan yol talebinde bulunan vatandaşlar, “Bulunduğumuz yerden tekrar şehre dönebilmek için 6 kilometre yol kat etmek zorunda kalıyoruz. Zaten yan yol da var ama Polis lojmanları önündeki beton bariyerler tarafından kapatılmış durumda. Beton bariyerler kaldırılırsa belediyenin yapacağı düzenlemeyle yan yol kavşağa bağlanır” dediler.
 “OKUL SERVİSLERİ ÇOCUKLARIMIZI ALMIYOR”
Okul servislerinin çocuklarını almadığına da dikkat çeken bölge sakinleri, “Yan yol olmadığından ve ayrıca 6 kilometrelik bir mesafeyi göze almak istemeyen okul servisleri gelip çocuklarımızı almıyor. Bu bölgede 350 hane bulunuyor ve hepimiz mağdur durumdayız. Mecburen de çocuklarımızı biz kendi imkanlarımızla okula bırakmak zorunda kalıyoruz. Belediyenin yapacağı küçük bir düzenlemeyle bu mağduriyetimiz giderilebilir. diye konuştular.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.