ROTA ÇORUM

Haftayı bay geçiren Batman Petrolspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Çorum FK maçına sıkı bileniyor.

ROTA ÇORUM
Yayınlama: 20.09.2022 15:22:00
Düzenleme: 22.10.2022 00:08
89
A+
A-

Ligin güçlü ekiplerinden Çorum FK ile karşılaşacak olan kırmızı-beyazlılarda tüm hesaplar puan ve puanlar üzerine kuruldu.
FUTBOLCULARINI MOTİVE EDİYOR…
Petrolspor, 2. Lig’in 6’ncı haftasında Pazar günü deplasmanda Çorum FK ile oynayacağı müsabakaya odaklanmış durumda. Batman Petrolspor teknik patronu Ahmet Yavuz, Çorum FK’ye karşı motive şekilde hazırlandıklarını söyledi. Yavuz, “Çorum maçı zor ve motive eden bir maç. En doğru şekilde hazırlanmayı hedefliyoruz ve ona göre çalışmalar yapıyoruz. Oynadığımız her maç gibi bu da bizim için bir test. Biz adım adım ilerleyen bir takımız. Rakibimizi evinde devirip puan ve puanlar almak istiyoruz” dedi.
TEK YÜREK OLDULAR
Kırmızı-beyazlılar teknik direktör Ahmet Yavuz yönetiminde taktik ağırlıklı çalışmalarına devam ediyor. Batman Petrolspor’da futbolcular Çorum FK maçı öncesi tek yürek olmuş durumda. Futbolcularının idmandaki inanç ve azimlerinden memnun olan Yavuz, “Futbolcularımın performanslarından memnunum. Afyonspor maçında sakatlanan İlter Ayyıldız yaklaşık 1-1.5 ay sahalardan uzak kalacak. Bu sakatlık bizleri üzdü. Sezon başında sakatlanan golcümüz Mehmet Küçükdurmuş ise Çorum maçına yetişecek” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.