“10 Bin dönüm arazimizi ekemiyoruz”

DEMNAS Tarım Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Bedrettin Nasıroğlu, 10 bin dönüm tapulu tarım arazisini köylüler yüzünden ekemediğini belirtti.

 “10 Bin dönüm arazimizi ekemiyoruz”
Advert
Yayınlama: 30.10.2022 14:48:38
624
A+
A-

Basın mensuplarıyla bir araya gelen Nasıroğlu, 10 bin dönüm tapulu tarım arazisini köylüler yüzünden sürüp ekemedikleri için 200 milyon zarara uğrayacaklarını söyledi.

“SALDIRIYA UĞRADIK”

Bir süredir kamuoyuna yansıyan haberlerin kendilerini üzdüğünü belirten iş insanı Nasıroğlu “Bismil, Sinan köy mahallesinde yaşananlar, ailemiz ve şirketimiz ile ilgili çıkan dedikodular hiç de arzu etmediğimiz bir şekilde gündeme gelmekte. Sinan köy mahallesinde 10 bin dönüm Cumhuriyet tapulu arazi sahibi ve bölgesine yatırım yapma heveslisi bir iş insanı olma gayretinde olan şahsımın bu tip olaylar ile kamuoyunda gündeme gelmesi beni üzmektedir. Yüzyıllara dayanan köklü ailemiz ve 50 yıldır alın teri ile çalışan, üreten, işveren, vergi veren, bölgesine, insanına destek veren bizlere 16.10.2022 tarihinde Diyarbakır ili, Bismil ilçesi, Sinan köy kırsalında mülkiyeti ailemize ait olan bahçemizde DEMNAS Tarım A.Ş. olarak bir dizi çalışma yürüttüğümüz esnada ellerinde taş, sopa ve ateşli silahların bulunduğu yaklaşık 300 kişilik kalabalık bir grubun saldırısına uğradık. Toprağı işgal edilen ve saldırıya uğrayan taraf olmamıza rağmen maalesef kamuoyunda suçlu olarak lanse edildik. Bu eylemi gerçekleştirenler hakkında elbette ki savcılığa şikâyette bulunuldu ve bulunulmaya devam edilecektir” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.