Amatör haftası renkli geçti

Batman’da Amatör Spor Haftası çeşitli etkinliklerle kutlandı. Turgut Özal Bulvarında bulunan Batman Valiliği önünde başlayan ‘Amatör Haftası’ yürüyüşü Atatürk Parkına kadar devam etti.

Amatör haftası renkli geçti
Yayınlama: 10.10.2022 17:10:02
Düzenleme: 22.10.2022 00:48
74
A+
A-

Yürüyüşe Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgar, Şube Müdürleri, ASKF Batman Şube Başkanı Mahmut Akyol, Kulüp Başkanları, antrenörler, sporcular ve vatandaşlar katılım sağladı.
Valilik önünde başlayıp, Atatürk Parkına kadar devam eden yürüyüşte yol boyunca esnaflarda alkış tutarak gençlere destek oldu. Amatör haftasının önemine değinen Gençlik Hizmetleri Müdürü İbrahim Rüzgar, “Her yıl Ekim ayının başında kutladığımız ‘Amatör Haftası’ yine renkli ve görkemli bir şekilde kulandı. Etkinliklerimize ASKF’ye bağlı amatör kulüplerimiz, antrenörlerimiz, sporcularımız ve vatandaşlarımız katılım sağladı. Spor kişinin ruhsal ve sosyal gelişimine de katkı sağlayan önemli bir olgudur. Bu nedenle sporu sadece yarışmak değil, bir yaşam biçimi olarak değerlendirmek, hayatımızın bir parçası olarak görmek son derece önemlidir. Amatörce de olsa spor olgusunu hayatımızın bir parçası yapmak, sizleri günümüz hastalığı olan teknolojinin esiri olmaktan, telefon-internet bağımlılığından kurtaracak, bunun dışındaki kötü alışkanlıklardan da uzak tutacaktır. Unutmayalım ki, bu güzel ülkenin bir ferdi olmaktan, milli ve manevi değerleri özümsemiş, fikren ve bedenen sağlıklı nesillerin varlığı elbette en büyük hedefimiz olmalıdır. Hepimizin Amatör Haftası kutlu olsun” diye konuştu. ‘Amatör Haftası’ Atatürk Parkında yapılan halk oyunları, eskrim, güreş, dart, masa tenisi, karate, judo ve çeşitli etkinliklerle sona erdi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.