AYAĞA KALKMA ZAMANI!

Amed yenilgisi ve Esenler Erok beraberliği moralleri bozdu ama pes etmek yok. Ankara maçına hazırlanan Batman Petrolspor, tekrar çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor…

AYAĞA KALKMA ZAMANI!
Advert
Yayınlama: 12.10.2022 15:16:11
Düzenleme: 22.10.2022 00:52
56
A+
A-

“TEKRAR ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ”

Amedspor yenilgisinden sonra Esenler Erok karşılaşmasında son dakikada yenilen gol ile berabere kalmanın moral bozukluğunu yaşayan Petrolspor, Ankara maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Yaşanan süreci atlatacaklarını belirten Teknik Direktör Ahmet Yavuz, “Son üç maçlık periyotta futbolcularımızda yaşanan düşüş geçici bir durumdur. Futbolda iniş ve çıkışlar olabiliyor. Tüm camia olarak kenetlenip çıkışa geçeceğiz. Tempolu ve hırslı oyunumuzu Ankara’da sahaya yansıtırsak sahadan galibiyetle döneceğimize inanıyorum” dedi.

“GALİP GELMEK İSTİYORUZ”

Ankara karşısında mutlak galip gelmek istediklerini belirten Teknik direktör Ahmet Yavuz, Ankara’nın son üç haftada çıkışa geçtiğine dikkat çekti. Yavuz, “Rakibimiz son 3 haftada 7 puan topladı. Moral ve motivasyon olarak üst seviyedeler. Bizde tekrar çıkışa geçmek istiyoruz. Maç hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Futbolcularıma güvenim sonsuz” diye konuştu. Cumartesi günü Ankara Etimesgut Belediyesi Kemal Atatürk Stadyumunda oynanacak Ankaraspor – Batman Petrolspor maçının başlama saati 14.30.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.