Basketbolcular, Bursa’dan eli boş döndü

Batman Engelliler Spor Kulübü basketbol takımı, deplasmanda karşılaştığı Bursa BESKspor karşısında sahadan 81-56’lik yenilgi ile ayrıldı.

Basketbolcular, Bursa’dan eli boş döndü
Advert
Yayınlama: 31.10.2022 14:58:29
42
A+
A-

Maçın başlangıç düdüğü ile birlikte ilk periyotta güzel bir performans sağlayan Batman Engelliler basketbol takımı, ilk periyotu 17-12 geride tamamladı. İkinci periyotta da sahada başa baş mücadele sağlayan Batman ekibi, 2. periyotta da 38 – 32 geride bitirdi. Maçın geriye kalan rakibine direnemeyen Batman ekibi, sahadan 81-56 skorla ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Kulüp Başkanı Nasreddin Kaya, takımdaki engelli sporcularla Batman’ı en iyi şekilde temsil ettiklerini, ama bu maçta iyi bir performans sergileyemediklerini belirti. Kaya, “Bu maçta kaybettiğimiz puanları önümüzdeki haftalarda telafi edeceğiz. Ligde daha çok maç var. Batman’ı en iyi şekilde temsil etmekten başka gayemiz yok. 2022-2023 Sezonunda lige katılmamıza vesile olan ve katkı sunan Batman Belediyesine, TÜPRAŞ Batman Rafineri Müdürlüğüne, LAVİ Meyve Sularına ve ayrıca ulaşımda büyük katkıları olan Batman Gençlik ve Spor İl Müdürü M Şafi Özperk ‘e teşekkür ederim” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.