Petrol akademi liginde gümbür gümbür

Akademi liginde mücadele eden Petrolspor U19 ve U17 futbol takımları 19 Mayıs semt sahasında konuk ettikleri, ligin güçlü ekiplerinden Amedspor’u yenerek galibiyet serilerini sürdürdüler.

Petrol akademi liginde gümbür gümbür
Yayınlama: 30.10.2022 13:52:07
Düzenleme: 30.10.2022 13:55
99
A+
A-

Batmanlı sporseverler ve sporcu ailelerinin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmalarda günün ilk maçında U17 futbol takımı oynadığı güzel futbol ile rakibi olan Amedsporu 3-2’lik skorla yenerken, günün ikinci maçında ise U19 futbol takımı rakibi Amedspor’u 2-1’lik farklı bir skorla yendi. Ligde üçte üç yaparak namağlup olarak kendi gruplarda liderliklerini sürdüren kırmızı-beyazlı ekibin futbol takımları gümbür gümbür yoluna devam ediyor. Aldıkların sonuçların tesadüfi olmadığını belirten Petrolspor U19 futbol takımının tecrübeli Teknik Direktörü Selman Gönül, “Yaptığımız planlarda programlı çalışmalarının ürünlerini topluyoruz. Sporcu kardeşlerimi tebrik ediyorum bize maçta büyük destek veren başta Batmanlı sporseverler olmak üzere sporcu ailelerini tebrik ediyorum. Bu galibiyetleri tüm Batman halkına ve TPAO camiasına armağan ediyorum” dedi.

DEMİR, SPORCULARI TEBRİK ETTİ…

Akademi liglerinde aldıkları başarılı sonuçlarla Batmanlı sporseverlerin büyük beğenisini kazanan TPAO Petrolspor U17 ve U19 futbol takımları teknik heyet ve sporcuları aldıkları başarılı sonuçlardan dolayı tebrik ettiğini belirten Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulübü Başkanı Mustafa Demir, “Sosyal projeler kapsamında yıllardır Türkiye Petrolleri sporun tüm branşlarına destek veriyor. Yarının ahlaklı başarılı genç milli sporcularını bölgemize ve ülke sporuna kazandırması aşikardır. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte elimizden gelen tüm desteği sporcu arkadaşlarımıza sunuyoruz. Bize bu başarıları yaşatan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.